شناسهٔ خبر: 214505 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مسیر جایگزین حسن آباد_ سیرچ کرمان در حال اجراست

علی عبداللهی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان از عملیات بازگشایی مسیر جایگزین حسن آباد_ سیرچ کرمان به طول ۶.۵ کیلومتر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمان)، علی عبداللهی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان اظهار کرد: پروژه بازگشایی مسیر جایگزین حسن آباد_سیرچ کرمان به طول ۶/۵کیلومتر با حجم کل خاک برداری ۹۰۰ هزار متر مکعب که تاکنون ۵۵۰ هزار متر مکعب با پیشرفت ۶۰ درصدی در حال اجرا است.

عبداللهی افزود: اعتبار این پروژه ۷۰ میلیارد تومان و هدف از اجرای این طرح بهبود دسترسی روستائیان، توسعه زیرساخت ها و ارتقا خدمات حمل و نقل در مناطق کمتر برخوردار است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۸ پروژه فعال راه روستایی در استان است ،گفت: توسعه و بهسازی راه‌های روستایی نقش مهمی در افزایش ایمنی تردد، تسهیل دسترسی روستاها و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مناطق روستایی دارد و اجرای این پروژه‌ها با جدیت ادامه خواهد داشت.